Ons Team

Elda Janzen Voorzitter van Stichting Ons Poppetje


Als voorzitter van Stichting Ons Poppetje wil ik met trots ons dynamisch bestuur aan u voorstellen en complimenteren. Dit team is ontzettend belangrijk voor het optimaal functioneren van de organisatie. Zonder hen is het niet mogelijk om de activiteiten succesvol te laten verlopen. Als blijk van waardering voor al het goede werk dat ze verrichten, houden wij twee keer per jaar een speciale samenkomst onder het genot van een gezellig diner.
Ervin Hansen.

Ervin is de secretaris van de Stichting. Hij is bijna overal inzetbaar en toezichthouder bij de activiteiten en hij zorgt dat alles op het gebied van de organisatie op rolletjes loopt.Marom Ayoubi.

Penningmeester. Studeerde aan Akademia Pedagogiko Korsou en heeft Onderwijspsychologie gestudeerd aan Radboud Universiteit Nijmegen.Erik Olij.

PR en Communicatie van Stichting Ons Poppetje en hij is inzetbaar bij grootschalige activiteiten voor digitale ondersteuning en als muzikant en technicus.

 


Margot Kok.

Margot is vrijwilligerscoördinator van Stichting Ons Poppetje en is inzetbaar bij verschillende nieuwe projecten van Stichting Ons Poppetje. Zij is moeder van  4 kinderen en dus altijd druk bezig.


Vaste Vrijwilligers
Onze activiteiten worden ondersteund met het volledige inzet van ons vrijwilligersteam. De activiteiten worden uitgevoerd zowel in kleine groepen, grote groepen en zo nodig één op één. Tijdens teken- en de schilderactiviteiten is er zo nodig


professionele ondersteuning van beeldend kunstenaar Edwin Maria (Win Pol). Onze dynamische bestuursleden en vrijwilligers zijn heel belangrijk voor het functioneren van de Stichting. Buiten de activiteiten komen wij regelmatig bij elkaar voor een gedegen planning. Samen zijn wij een dynamisch en hecht team. 

Edwin Maria.

Edwin is medeoprichter van Stichting Ons Poppetje,
beeldend kunstenaar en is bijna overal inzetbaar.Hortencia Ayoubi.

Haar grootste passies zijn, zingen, dansen, schilderen en koken.
Zij verzorgt meestal kookworkshops en voorlichting hygiëne in de keuken. Tevens helpt zij ook tijdens andere activiteiten zoals vrijetijdsactiviteiten, knutselen en schilderen.


Jerry Pattinaja.

Allround ondersteuning.
Jerry assisteert ook bij het verzorgen van muziek en techniek.Signald Lacrum.

Allround en technische ondersteuning.


Peet Beukers.

Peet Beukers heeft 15 jaar in de kinderopvang gewerkt als pedagogisch medewerker. Zij heeft met hele kleintjes gewerkt en met wat grotere kinderen buitenschoolse opvang gedaan.


Brigit Julkenbeck.

Ondersteuning naschoolse activiteiten.


Henry Orgenia.

Docent gitaar en Pianolessen.Inzetbaar bij grootschalige activiteiten.

Donald Bonifacio

Eugenie Maria

Jarmila Martina

Lucenda Kammeron

Elena Medorenko

John en Richeline Eduarda

Phaedra Lasten

Richenel Janzen

Sharlon Maria

Robert Erasmus

Egbert Juliana

Guillermo Paulina


Sandra Maria

Xomara Olij

Yvonne Lupac

Ons bestuur en vrijwilligersteam staan altijd voor u klaar met nieuwe en originele oplossingen.