Kinderfeestjes pakketten Ons Poppetje

  • 0001
    0001
  • 0002
    0002
  • 0003
    0003


Kindergalerie “Ons Poppetje Den Bosch”

Zoals wij allemaal weten, leven wij in een behoorlijke onzekere tijd. De coronamaatregelen van het RIVM maken dat er ook voor stichtingen en verenigingen op dit moment een stuk minder kan en mag op creatief en sociaal cultureel gebied.

Om die reden is het organiseren, het verzorgen van creatieve workshops en het uitvoeren van activiteiten aanzienlijk minder geworden.

Eerste Kindergalerie in Den Bosch:

Ondanks de Coronaperiode hebben wij niet stilgezeten.
Een van onze ruimtes is sinds kort (eind 2020 en begin 2021) helemaal omgebouwd in een doorlopende Kindergalerie en doorlopende kinder expositie.

Wij hebben gebruik gemaakt van deze periode door deze ruimte functioneler te maken en zijn wij bezig een mooie kindergalerie in te richten.

Zodra de kindergalerie helemaal ingericht is en de huidige situatie dat weer toelaat, gaan de deuren officieel open voor het komen bewonderen van onze kindergalerie. U wordt dan op de hoogte gesteld omtrent de nieuwe ontwikkelen.

Het idee voor de Kindergalerie Ons Poppetje Den Bosch:

Het idee om te starten met “Kindergalerie Ons Poppetje
Den Bosch” is ontstaan tijdens het begin van de corona periode.

Het doel van deze galerie is ter promotie van kinderkunst, creativiteit en kunstzinnigheid, samenkomst, samen doen, maken en delen, genieten en niet te vergeten met z'n allen heerlijk ontspannen. Dit laatste hebben de kinderen zeker nodig na zo'n heftig coronajaar en een zware periode.


Kindergalerie Ons Poppetje biedt de kids doorlopende Expo

(in hun eigen kinder Paradijsje) met stimulans aan alle kinderen en jongeren voor in de toekomst.

Verkoophoek kinderwerkstukken:

Er is ook een kinderverkoophoek ter stimulans van de kinderen en van de stichting. Door het aankopen van de kunstwerken, steunt u onze stichting om verder te kunnen groeien.
Deze werkstukken kunnen ook besteld worden bij Stichting Ons Poppetje.De keuze van de kunstwerken bestaan uit verschillende tekeningen en schilderijen, T-shirts, ruimtelijke kunstwerken etc. etc. In deze ruimte vinden 2x per week verschillende themamiddagen met videobeelden en lezingen plaats.

Voor het komen bezichtigen kunt u ons bellen voor het maken van een afspraak of een e-mail sturen naar
stichting onspoppetje@live.nl.

Wij zijn gevestigd in het Gebouw van NoorderKunstLicht  Den Bosch op de 5e Rompert no 35, 5233 EJ Den Bosch.


I.v.m de huidige situatie heeft Ons Poppetje de volgende tijdelijke veranderingen doorgevoerd:


Op moment is er geen geregeld tijdstip waarop bezoekers of geïnteresseerden langs kunnen komen voor informatie, om activiteiten te bespreken, op de koffie of tijd waarin wij klanten te woord kunnen staan en ideeën met elkaar uit te wisselen.  
Wij zijn alleen telefonisch en via email bereikbaar tot nader bericht.

Informatie voor ouders:

Bent u op zoek naar een leuke en betrouwbare pedagogisch medewerker voor uw kind die aan duurzame kwaliteitsbevordering doet? Kies dan voor een pedagogisch medewerker die ervaring heeft met het werken met kinderen op sociaal, cultuur en creatief gebied. Zo kiest u voor iemand die haar vakkennis bijhoudt, de gedragsregels respecteert, de normen naleeft, aandacht heeft voor de kinderen en die altijd open staat voor vragen en feedback.  

Deelnemers kunnen aan diverse creatieve activiteiten deelnemen en uitproberen zonder meteen lid te hoeven worden van onze kids  club.

Kinder-Exposities:

Ter afsluiting van ieder seizoen organiseren wij een Kidsexpositie met als doel hun zelfgemaakte werken tentoon te kunnen stellen aan hun ouders, familie en vrienden. Na afloop van de expositie mogen de kinderen hun werkstukken naar huis meenemen.
Bekijk de creatieve werken van de kinderenEen overzicht van de kunstzinnige creaties van kinderen en jongeren.

Zie hier een overzicht van tekeningen, schilderijen en beelden van de kids die gemaakt zijn tijdens de Kids Club Ons Poppetje.